Ammattijärjestäjä

Tilaa kotiin järjestelytuokio ammattilaisen kanssa. Palvelu oikeuttaa kotitalousvähennykseen (60% vuonna 2023-2024). Apunasi on koulutettu ammattijärjestäjä ja Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen.

Ammattijärjestäjä auttaa mm. seuraavissa tilanteissa:

Muutto. Muutto pienempään tai vain halu käydä läpi varastot ja kaapit, jotta vältytään siirtelemästä turhaa ja tarpeetonta tavaraa. 

Asunnonmyynti.
Autan karsimaan ylimääräistä tavaraa ja järjestelemään kodin houkuttelevammaksi myyntiä varten.

Ruuhkavuodet.
Olen kolmen lapsen äiti jonka perheeseen kuuluu myös lemmikkejä. Ruuhkavuodet ja arjen helpottaminen sekä itselleen armollisena oleminen on lempiaiheeni! Autan luomaan eri-ikäisiä käyttäjiä palvelevat selkeät tilat joissa jokaisella on oma paikkansa tavaroineen.
Järjestelykäynti on myös oiva alku säännöllisen siivouspalvelun tilaukselle!

Hinnat järjestämiselle

Asiakas on mukana järjestämistyössä eikä ammattijärjestäjä tee mitään ilman asiakkaan lupaa. Käynnillä karsitaan tarpeen mukaan, lajitellaan poismenevät esim myyntiin, hyväntekeväisyyteen ja roskiin, mahdollisuuksien mukaan jätteet kierrättäen. Tavaroiden poisvienti kuuluu hintaan siltä osin kun ne mahtuvat tavalliseen henkilöautoon (poislukien huonekalut).

Suunnittelukäynti

Hintaa ei veloiteta, jos asiakas tilaa järjestelykäynnin.

55€

4n tunnin käynti

Tällä käynnillä ehditään hyvin käydä yksi kokonaisuus läpi, esimerkiksi keittiö tai lastenhuone. Pienempiä tiloja, esim wc:t, voi mahtua käyntiin hyvin muutamakin. 
Käynnin sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

220€

8n tunnin käynti

Tähän pakettiin mahtuu jo parikin isoa kokonaisuutta, esimerkiksi keittiö ja lastenhuone. 
Käynnin sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

400€